.

20% KORTING OP ONZE OUTDOORARTIKELEN* MET DE CODE TUIN

NL/NL

Sidetable

Een sidetable is alles wat u nodig heeft voor het gemakkelijk opbergen van sleutels, of om uw hal mooi te decoreren. De lange en slanke sidetable is zeer decoratief en heeft bovendien vaak lades. Aarzel niet om een spiegel toe te voegen aan uw sidetable voor de perfecte decoratie. Hoewel hij het meest gebruikt wordt in de hal, kun je deze tafel ook gebruiken in de woonkamer, eetkamer, slaapkamer of studeerkamer! sweeek biedt nachtkastjes in verschillende stijlen (Scandinavisch, industrieel, bohemien, eigentijds) die perfect bij jouw huis passen, en altijd voor de beste prijs!

Meer weten over Sidetable

23 producten

23 producten

sweeek geeft je advies over hoe je de ideale sidetable kiest, wat je er het beste mee kunt doen en waar je hem het beste kunt plaatsen. Deze lange, slanke tafel neemt niet veel ruimte in beslag en is een zeer nuttig designmeubel. Hout (grenen, eiken of ander hout), metaal, met marmereffect: alle materialen zijn verkrijgbaar, voor alle prijzen, passend bij jouw interieur. Ontdek wat sweeek te bieden heeft, tegen de beste prijs en met gratis levering vanaf €250!

Waar moet je je sidetable plaatsen?

Je vindt dit meubel vaak in een hal, naast een kapstok en dat heeft een reden. Zo zijn sidetables oorspronkelijk ontworpen om je spullen op te bergen wanneer je thuiskomt. Denk aan bijvoorbeeld je sleutels, post, portemonnee, enzovoort. De langwerpige vorm maakt het ideaal om naast een muur te plaatsen, in tegenstelling tot een salon- of eettafel. Perfect dus voor je hal, woonkamer of eetkamer. Heel vaak wordt er een spiegel boven de sidetable geplaatst, zodat je even naar jezelf kunt kijken voordat je weggaat. En vergeet niet een mooi schaaltje te plaatsen voor je sleutels!

Maar natuurlijk zijn de hal en eetkamer niet de enige kamers waar je je houten of metalen sidetable kunt plaatsen: in een slaapkamer of kantoor kun je zelfs de primaire functie ervan omzeilen.

In je slaapkamer voeg je gewoon een spiegel toe om van je sidetable een make-up tafel te maken. De sidetable, of hij nu van hout of metaal is, heeft vaak lades waarin je bijvoorbeeld je make-up kunt bewaren. Het staat net zo goed tegenover een bed als naast een bank, salontafel of fauteuil.

Je kunt het natuurlijk ook gebruiken als decoratieve sidetable! Plaats er decoratieve voorwerpen op, zoals fotolijstjes, kaarsen, juwelendoosjes of vazen van glas.

De sidetable kan ook in een kantoor worden geplaatst. Dankzij de lades, wat voor voldoende opbergruimte zorgt, kan het ook worden omgetoverd tot een bureau. Met een stoel in hetzelfde design of in een heel andere stijl kan de sidetable in een handomdraai worden omgetoverd. Het bureau is, net als de sidetable, dunner dan een eettafel en heeft dezelfde hoogte. Eén ding is zeker: als je een sidetable koopt, weet je zeker dat er voldoende ruimtes zijn om deze zo optimaal te gebruiken. Het is een ideaal meubel dat zeker een plaatsje krijgt in je huis.

Welke stijl sidetable?

sweeek biedt verschillende stijlen sidetables: industrieel, etnisch en rotan. Onze industriële console is gemaakt van zwart metaal en onze etnische en rotan console van hout.

Industrieel design is vaak gemaakt van metaal en hout: geïnspireerd op de materialen die begin 20e eeuw in fabrieken werden gebruikt, wat tegenwoordig erg populair is. Door de zwarte kleur past het gemakkelijk bij de rest van je meubels. Metaal zorgt voor een moderne, eigentijdse look en kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met marmeren, massief houten of multiplex meubelen.

Rotan vlechten is een techniek die wordt gebruikt om riet te vlechten. Dit materiaal wordt vaak gebruikt voor rugleuningen en stoelen, maar het kan ook worden gebruikt voor deuren en lades van allerlei meubels, voor een natuurlijke, vintage stijl. Onze houten en rotan sidetable heeft een rieten vak en lade en een licht houten frame. Je kunt er met gemak al je spullen in opbergen.

De etnische stijl maakt voornamelijk gebruik van hout en originele patronen. Deze stijl is heel natuurlijk, zoals rotan, en voegt een vleugje originaliteit toe aan je meubels. Onze sidetable in etnische stijl heeft ook twee opbergvakken, deze keer met twee lades en een patroon ingelegd in het hout.

Hoe groot moet mijn sidetable zijn?

Qua breedte zijn sidetables, of ze nu van hout of metaal zijn, zelden breder dan 40 centimeter. Ze zijn erg slank, zodat ze de doorgang niet belemmeren, terwijl ze toch veel opbergruimte bieden, vooral dankzij de lades. De lengte varieert meestal van 80 tot 120 centimeter, wat genoeg ruimte is voor al je spullen.

Qua hoogte is hij lager dan een eettafel en ongeveer even hoog of iets hoger dan een salontafel, d.w.z. op handhoogte. Daarom kan hij in elke kamer worden gebruikt: woonkamer, slaapkamer, eetkamer, kantoor.