.

10% KORTING op de hele website** met de code WEEKEND

NL/NL

Hond, kat

sweeek is er ook voor uw huisdieren. Honden en katten zijn huisdieren die verzorging en accessoires nodig hebben voor hun welzijn. Bekijk onze selectie supermodieuze honden- en kattenmanden en benches als aanvulling op uw interieur ... evenals andere accessoires zoals riemen, halsbanden en tuigjes.

Meer weten over Hond, kat

Verwen je huisdieren met onze producten:

Benches en manden

sweeek biedt een selectie moderne, trendy benches en manden die bij uw inrichting passen. Ze kunnen er uitrusten, slapen en zich veilig voelen. En natuurlijk zorgen we ervoor dat ze comfortabel zitten door comfortabele materialen aan te bieden!

Halsbanden en tuigen

Halsbanden en tuigen zijn essentieel voor je huisdier. Halsbanden worden vastgemaakt aan de nek van de hond, terwijl tuigen worden vastgemaakt aan de borst en de rug. Halsbanden zijn gemakkelijker te gebruiken dan tuigen, maar ze kunnen oncomfortabeler zijn voor de hond, vooral als hij de neiging heeft om te trekken als hij op stap is.

Hygiëneproducten :

  • Hygiëneproducten voor katten: Hygiëneproducten zoals anti-parasieten, halsbanden en kattenbakvulling zijn essentieel voor het welzijn van je kat. Zonder een schone kattenbak zal je huisdier overal zijn behoefte doen. En zonder halsband loopt je kat het risico op teken of vlooien. 
  • Hygiëneproducten voor honden: net als katten krijgen honden vlooien en teken. Antiparasitaire pipetten of halsbanden besparen je dus een hoop moeite en zorgen voor het comfort van je hond.