sweeek

VERLENGING: tot -50%* | -10% EXTRA* met de code BLACK

NL/NL

Buitenzwembad

Bovengrondse zwembaden worden een populaire optie voor mensen die op zoek zijn naar een zwembad. Ze zijn gemakkelijker en sneller te installeren dan ingegraven zwembaden, en ze kunnen ook goedkoper zijn. Bovengrondse zwembaden zijn er in een grote verscheidenheid van vormen en maten en er is er zeker een die past bij uw behoeften en budget.

Meer weten over Buitenzwembad

18 producten

18 producten
Black friday sweeek
Black friday sweeek
Black friday sweeek
Black friday sweeek

Buitenzwembad

Het buitenzwembad is de meest klassieke vorm van buitenvermaak met water in het spel. Ooit voor de meesten onbetaalbaar, maar nu een product dat toegankelijk is voor iedereen. In vergelijking met een aantal jaar geleden is het spotgoedkoop.

Nog goedkoper dan elk ander zwembad of opblaasbare spa. Een zwembad bezorgt pret aan jong en oud. Toch zouden we het u niet aanraden om een kinderzwembad binnen te stappen. Maar u kunt er uw kinderen wel een fijne tijd mee bezorgen!

Welkom in het universum van het buitenzwembad met glijbanen, borrelende volwassenen en rond spetterende kinderen. Kijk van een afstand toe terwijl u bijkomt onder de buitendouche. Wilt u een zwembad kopen? We gaan met u een paar opties af die er zijn om dit mogelijk maken.

Materiaal: Tastbaar simpel of onaantastbaar duurzaam?

Tijd om de mouwen op te stropen. Beeld het u in. U sleept een kunststoffen badje over de grond alsof het een matrasje is, laat hem neerploffen en blaast hem daarna binnen 2 minuten op met een elektrisch pompje. De walhalla van een ieder die droomt van gebruiksgemak.

Het afbreken is net zo simpel als het opzetten. Ok zal u minder lang moeten wachten totdat het zwembad warm wordt. Toch is dit niet de meest duurzame optie.

Een opblaasbaar zwembad kan altijd lek worden geprikt door iets scherps uit de omgeving. Een producent die een zwembad opblaasbaar maakt kan dit helaas niet voorkomen.

Voor sommigen is het plakken van een zwembad geen probleem. Andere mensen willen dit weer niet en dat is begrijpelijk. Een opzetbad dat een hard frame heeft zou in dat geval een veiligere optie zijn.

Polyester zwembad

Polyester is materiaal dat ook in de scheepsbouw wordt gebruikt. Vrij stevig dus! Een polyester zwembad is licht en waterdicht. Het heeft een strakke look en ook een glad oppervlak. Ook isoleert dit materiaal goed, waardoor het zwembad niet al te snel zal afkoelen.

De goedkopere polyester zwembaden zijn van iets minder sterk materiaal. Er kan dan verkleuring of osmose ontstaan.

Stalen opzetzwembad

Dit is een goede optie voor wie zoekt naar buitenzwembaden die iets langer meegaan. Net als een polyester zwembad is dit een esthetisch stijlvolle optie die uw tuin de gewenste uitstraling kan geven.

U moet het zo zien: een zwembad neemt veel ruimte in beslag. Uw tuin wordt in minimaal deels opgevuld. Het is in ieder geval belangrijk om iets te kiezen wat goed past qua stijl.

Een andere optie is om de tuin af te stemmen op het zwembad. Een metalen zwembad heeft een moderne uitstraling.

Stalen zwembaden hebben een ovale of ronde vorm en een lange gebruiksduur. Vrij duurzaam dus! Nu wordt er met stalen zwembad bedoeld dat sommige onderdelen van metaal zijn, maar niet allemaal. De wand is van staal, maar de toprail kan ook van een ander materiaal zijn.

Wilt u liever baantjes trekken of ontspannen? Een ovalen zwembad is het meest geschikt voor het eerste en een ronde voor het tweede. Ook nemen ronde buitenzwembaden minder ruimte in en zijn ze makkelijker op te zetten.

Houten bovengronds bad

Van welk materiaal waren de eerste schepen? Juist, van hout. Want hout dat onder water staat rot niet! Dat is meteen het eerste voordeel. Daarnaast zal een houten zwembad goed passen bij de natuur in uw tuin.

Mocht u voor dit variant gaan dan is een zwembad in composiethout een goede tip. Deze samenstelling van kunststof en houtmeel biedt goede bescherming tegen insecten en schimmels. Daarnaast is het ook qua esthetiek zeker een aanrader.

Recreatie

Geef uw tuin een center parcs gevoel door het bad te combineren met leuke zwembad accessoires. U kunt uw fantasie de vrije loop laten gaan en hier zelfs een opblaasbare spa aan toevoegen.

Speelplezier voor de kinderen

Een oplaabsbaar kinderzwembadje kan een leuke manier zijn om uw kinderen een goede tijd te bezorgen. Dit kan een klein badje zijn dat niet veel ruimte in hoeft te nemen. En een zwemband dan? Zwembandjes zijn een goede manier om het veilig te maken. U kunt onverwachts even worden afgeleid en een dergelijke maatregel kan gedurende die ene seconde wel het verschil maken.

Accessoires voor zwembad

De accessoires die u nodig hebt zijn afhankelijk van het type zwembad dat u kiest. Voor opblaasbare zwembaden moet u natuurlijk een luchtpomp aanschaffen. Tenzij u de longen van een paard heeft! Dan is dit natuurlijk niet nodig.

Zwembadaccessoires zijn essentieel om het meeste uit uw zwembadervaring te halen. Van veiligheids- en gemaksartikelen tot maatwerk dat uw zwembad kan omtoveren tot een oase in de achtertuin: er is geen tekort aan producten die uw waterplezier kunnen vergroten.

Buitenzwembad met glijbanen

We hadden het net al even over fantasie. U kunt ook een waterspeelpark voor uw kinderen maken! U kunt verschillende glijbanen in en om het zwembad zetten. Alice Garden heeft een ruim assortiment zwembaden. Bijvoorbeeld de Léo voor de kleinsten onder ons en de Sirocco.

Robot zwembadreiniger

Een robot zwembadreiniger is een must-have voor elke zwembadeigenaar. Het is een slimme manier om het onderhoud te vergemakkelijken. Dit apparaat kan worden geprogrammeerd om het hele zwembad te reinigen. Dit is dus inclusief de wanden en vloeren, waarbij er bladeren en ander vuil worden verwijderd. De robotstofzuiger gebruikt een krachtige zuigkracht. Hij beweegt door het zwembad heen en verzamelt deeltjes tot twee micron.

De trap

Een zwembad trap is ontworpen om gemakkelijk in en uit een zwembad te komen. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal of aluminium en hebben meestal treden die breed genoeg zijn om een veilige houvast te bieden. De meeste ladders hebben in hoogte verstelbare poten, zodat ze op de perfecte hoogte voor verschillende dieptes kunnen worden ingesteld.

Buitendouche

Buitendouches zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, omdat steeds meer mensen op zoek zijn naar manieren om het buitenleven in huis te halen. Ze zien er niet alleen geweldig uit en geven een meerwaarde aan uw woning, maar bieden ook veel praktische voordelen. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van een buitendouche en hoe deze uw levensstijl kan verbeteren.

Waterbehandeling

Een goede waterbehandeling begint met de juiste balans van chemicaliën, waaronder chloor en pH-stabilisatoren, om het bad te desinfecteren en te beschermen tegen besmetting. Chloor wordt gebruikt om bacteriën en andere micro-organismen te doden.

Er zijn veel dingen waar u rekening mee moet houden wanneer u een zwembad koopt. Dit geldt ook wanneer u het zwembad klaarmaakt voor gebruik. Van leuke accessoires als glijbanen en robotreinigers tot essentiële zaken als ladders en waterbehandelingssystemen, het is belangrijk dat u alles op zijn plaats heeft voordat u in het diepe springt! Nu investeren in kwaliteitsproducten kan u later tijd, geld en hoofdpijn besparen. Een buitendouche is misschien niet noodzakelijk, maar voegt zeker een extra stukje luxe toe aan uw achtertuin. Met deze tips in gedachten bent u klaar om de zomer in te duiken met een veilige en plezierige zwemervaring!