.

10% KORTING op de hele website** met de code WEEKEND

NL/NL

Bureau

Een bureau is zowel een opbergmeubel als een tafel die je gebruikt om vanuit je bureaustoel of fauteuil te werken. Niets is vervelender dan een rommelig kantoor: je kunt die factuur niet vinden, er is geen ruimte om te werken, kortom, het moet opgeruimd zijn. Dit helpt je om alles helder te zien, je zen te voelen en in alle rust te kunnen werken. De hoeveelheid opbergruimte, de grootte, vorm en stijl van het meubel zijn allemaal dingen om rekening mee te houden bij het zoeken naar het perfecte bureau.

Meer weten over Bureau

9 producten

9 producten

Hoe kies je het juiste bureau ?

Overweeg de grootte van het bureau: Het eerste waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een bureau voor thuis is de grootte van het bureau. Overweeg hoeveel ruimte je hebt in de kamer waar je het bureau wilt plaatsen. Een klein bureau kan ervoor zorgen dat je niet voldoende ruimte hebt om te werken, terwijl een te groot bureau de kamer kan overnemen. Kies een bureau dat past bij de grootte van de kamer en waarop je comfortabel kunt werken.

Hoe kies ik het juiste materiaal?

De materiaalkeuze is afhankelijk van jouw werkgewoontes, stijl en budget. Houten bureaus geven een warme uitstraling en kunnen goed passen bij een rustieke inrichting. Metalen bureaus zijn duurzaam en passen goed bij een industriële inrichting. Bedenk wat bij jou past en kies het materiaal dat past bij jouw voorkeuren en budget.

Welk bureau is functioneel voor mij?

Een functioneel bureau is erg belangrijk als je vanuit huis wilt werken. Een van de belangrijke vragen is het aantal lades en opbergruimtes in het bureau. Je wilt namelijk niet dat de tafel bedolven raakt onder papier en andere rommel. Kies daarom voor een bureau met voldoende opslagruimte om jouw werkplek georganiseerd te houden.

Vergeet de stoel niet. Bij het kiezen van het juiste bureau voor thuiswerk is het ook belangrijk om na te denken over de stoel.

Na de perfecte grootte, het materiaal en de opbergruimtes te hebben gekozen is het aan je persoonlijke stijl om de keuze te maken. Een bureau dat helemaal binnen jouw persoonlijke stijl past, zal je motiveren om te werken en productief te blijven.

Als je genoeg ruimte hebt, kun je overwegen om planken of boekenkasten toe te voegen om het opbergen te vergemakkelijken.