.

20% KORTING OP ONZE OUTDOORARTIKELEN* MET DE CODE TUIN

NL/NL

Eettafel

U bent op zoek naar de beste manier om de ideale eettafel voor uw huis te kiezen. Bij de aankoop van een eettafel moet met veel factoren rekening worden gehouden zoals grootte, vorm, stijl en materiaal. U moet ook beslissen of u een tafel voor zes of acht personen wilt of dat u liever een kleinere tafel voor slechts vier personen hebt. Zodra u deze beslissingen hebt genomen wordt het veel gemakkelijker om de perfecte eettafel voor uw behoeften te vinden!

Meer weten over Eettafel

23 producten

23 producten

sweeek brengt je een selectie trendy eettafels om je te helpen bij je keuze!

Wat is mijn ideale vorm?

  • Ronde eettafels: perfect voor kleine ruimtes en om iedereen aan tafel te kunnen zien. Ze bieden een groot zitoppervlak en maken het makkelijker voor gasten om met elkaar te praten.
  • Vierkante eettafels: Vierkante eettafels zijn een goede optie voor middelgrote eetkamers. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen en bieden een comfortabele eetruimte.
  • Rechthoekige eettafels: een populaire optie voor grote eetkamers. Ze bieden een groot zitoppervlak!
  • Ovale eettafels: bieden een combinatie van de voordelen van ronde en rechthoekige eettafels. Ze zijn gesprek vriendelijk en bieden een groot zitoppervlak. En laten we eerlijk zijn, ze zijn zo trendy!

Welk materiaal?

  • Houten eettafels: een tijdloze klassieker. Ze zijn duurzaam en passen bij elke decoratiestijl.
  • Metalen eettafels: Metalen tafels zijn elegant en modern, met een industriële stijl! Ze zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.
  • Kunstof eettafels: deze zijn ideaal om af en toe grote groepen gasten te ontvangen. Ze zijn gemakkelijk op te vouwen en op te bergen, en ze zijn duurzaam!

Ontdek onze verschillende stijlen eettafels bij sweeek: